ازبيماري سندروم متابوليک چه ميدانيد؟

ساخت وبلاگ


در دنياي امروزي اکثر مردم سندروم متابوليک به سراغشان آمده و اطلاع ندارند.




<a href='http://www.niloblog.com/top/ازبيماري/'>ازبيماري</a> سندروم متابوليک چه ميدانيد؟


بيماري سندروم متابوليک


در دنياي امروزي اکثر مردم سندروم متابوليک به سراغشان آمده و اطلاع ندارند.علت اين بي اطلاعي از سندروم متابوليک اين است که نشانه هايش شايع هستند و از ديدرس خارج ميباشند.در ادامه به نشانه هايي اشاره ميکنيم که به شما اطلاع ميدهد دچار سندروم متابوليک هستيد.اگر اين نشانه ها را داشتيد،حتماً به پزشک مراجعه نماييد.
( سندروم متابوليک به مجموعه از عوامل خطر گفته مي شود که خطر مبتلا شدنتان به بيماري هاي فلبي و ديگر مشکلات نظير ديابت و سکته مغذي را افزايش مي دهند. )
سايز شلوارهايتان افزايش يافته
به تگ جين هايتان نگاه کنيد – اگر شماره آن بيش از 40 اينچ باشد پس به دردسر افتاده ايد. چاقي مرکزي، جايي که وزن در ناحيه مياني بدن تجمع مي کند، يکي از مهمترين نشانه هاي اين است که ممکن است در خطر سندروم متابوليک باشيد. دور کمر بيش از 40 اينچ ( 101 سانت ) براي مردان و 35 اينچ ( 89 سانت ) براي خانم ها از بارز ترين نشانه ها است. سندروم متابوليک مجموعه اي از عوامل خطر ( چاقي شکمي، قند خون بالا، فشار خون بالا، سطح بالاي تري گليسيريد خون و سطح پايين کلسترول HDL. ) است که باعث افزايش خطر بيماري هاي قلبي، ديابت و ديگر مشکلات جدي سلامت مي شود. اگر سه مورد يا بيشتر از اين نشانه ها را داشته باشيد قطعا دچار سندروم متابوليک هستيد.
تمام مدت تشنه هستيد و يک سره بايد به دستشويي برويد
اگر نمي توانيد تشنگي تان را فرو بنشانيد و دائم به دستشويي مي رويد ممکن است نشانه اين باشد که قند خون بالايي داريد، يکي از نشانه هاي سندروم متابوليک. بسياري از مردم نمي دانند سطح قند خونشان چند است تا زماني که واقعا از حالت نورمال خارج مي شود. جداي ديابت، استرس بيماري، زياد خوردن و يا به اندازه کافي ورزش نکردن مي تواند باعث مقاومت به انسولين شود.
سردرد داريد، احساس سرگيجه داريد يا ديدتان تار است
به فشار خون، قاتل خاموش گفته مي شود چون معمولا تا وقتي به شدت بالا نرود چيزي متوجه نمي شويد. از نشانه هاي نگران کننده فشار خون بالا سردرد، سرگيجه، تاري ديد، درد قفسه سينه و مشکل در تنفس است. اگر هر کدام از اين نشانه ها را حس کرديد بايد هرچه سريع تر به دنبال درمان باشيد.
برنامه غذايي سالمي را دنبال نمي کنيد
يک برنامه غذايي سالم سرشار از ميوه، سبزيجات، غلات کامل، آجيل ها، ماهي و گوشت سفيد بدون چربي و يکي از بهترين راه ها براي تثبيت وزن سالم است. دنبال کردن يک برنامه غذايي سالم، اولين قدم مهمي است که منجر به رفع عوامل خطر سندروم متابوليک شده و پايبندي به آن در شرايط مختلف مي تواند بسيار تاثير گذار باشد. همچنين بايد مواظب سديم دريافتي خود در طول روز نيز باشيد و کمتر از 2.300 ميلي گرم آن را دريافت کنيد.
به باشگاه نمي رويد
براي پيشگيري از مشکلات قلبي عروقي مانند فشار خون و کلسترول بالا هيچ استراتژي بهتري از کاهش وزن و فعاليت فيزيکي نيست. توصيه مي شود هفته اي 150 دقيقه فعاليت هوازي داشته باشيد. حتي روزانه 15 دقيقه پياده روي هم مي تواند تاثير محسوسي روي سلامتتان داشته باشد.
لاغريد اما چربي داريد
اگر از کساني هستيد که به نظر لاغر مي آييد اما زير لباستان چربي شکمي پنهان کرده ايد، ممکن است در خطر سندروم متابوليک قرار داشته باشيد. دليل اين خطر، وجود چربي هاي احشايي مرکزي است که اطراف ارگان هاي بدن را گرفته اند. چربي اطراف ران ها نيز نشانه جالبي نيست. بدون توجه به آنچه ترازو مي گويد يک برنامه غذايي سالم را دنبال کنيد و مقدار زيادي ورزش کنيد.
سطح کلسترول خوبتان به طرز خطرناکي پايين است
اگر در آزمايش خونتان مشخص شود کلسترول HDL شما پايين است بايد نگران شويد. سطح HDL کمتر از 50 ميلي گرم براي خانم ها و کمتر از 40 ميلي گرم براي آقايان يکي از شاخص هاي خطر سندروم متابوليک است.

گذاشتن پاها روي هم مشکل ز...
ما را در سایت گذاشتن پاها روي هم مشکل ز دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : bmaede13689 بازدید : 39 تاريخ : دوشنبه 3 آبان 1395 ساعت: 5:54